Konya İl Koordinatörlüğü

Konya İli Toplu Açılış Töreni


     28 Ekim 2017 Cumartesi günü ilimizde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla “Konya İli Toplu Açılış Töreni” gerçekleştirildi. Törene Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM, 62., 63. ve 64. Hükümetlerin Başbakanı Sayın Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU, Başbakan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Recep AKDAĞ, Adalet Bakanı Sayın Abdulhamit GÜL, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Osman Aşkın BAK, Kalkınma Bakanı Sayın Lütfi ELVAN, Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Prof. Dr. Veysel EROĞLU, Sağlık Bakanı Sayın Dr. Ahmet DEMİRCAN, Valimiz Sayın Yakup CANBOLAT, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir AKYÜREK, İlimiz protokolünün diğer üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 

     Konya İl Koordinatörlüğü olarak desteklediğimiz bir çok projeninde içerisinde olduğu açılış programında halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Kardeşlerim, bugün bu ziyaretimiz vesilesiyle Konya’mızda tamamlanan 1,5 milyarlık yaklaşık yatırımların açılışını yapıyoruz, Konya’mıza, memleketimize hayırlı olsun.
     Bugünkü toplu açılış törenimizde eğitimde yapımı tamamlanan, bunların detaylarına girmeyeceğim, birçok eser var, Selçuklu Üniversitemizin ilave derslik binaları var, spor tesislerimiz var, sağlık tesislerimiz var, toplu konut tesislerimiz var. Bütün bunlarla beraber, bu konutları hamdolsun resmen sahiplerine dağıtıyoruz.
 

    Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız Konya’da 400’ün üzerinde projeye toplam 386 milyon liralık destek sağladı. Orman ve Su İşlerinin yatırımları var, değerli kardeşlerim, barajlarımız aynen devam ediyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığımızın Altınekin köprülü kavşağını, diğer bakanlıklarımızın da çeşitli yatırımlarını bugün resmen açıyoruz.” dedi.
 

 
   
Sosyal Medya Hesaplarımıza
Ulaşmak İçin Tıklayınız

    Cimer