Konya İl Koordinatörlüğü

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN


99 yıl önce Samsun’da yakılan bağımsızlık ateşinin gururunu her 19 Mayıs’ta bir kez daha yaşıyoruz. Bu Bayram, milletimizin hiçbir zaman esarete boyun eğmeyeceğinin destansı bir nişanesidir.

Cumhuriyetimiz birinci asrına doğru ilerlerken, tarihimizden aldığımız emaneti, geleceğe ulaştırma yolundaki en büyük gücü gençlerimizden alıyoruz. Bizim özgürlüğümüzün, bağımsızlığımızın ve güçlü Türkiye olmamızın en büyük teminatı gençlerimizdir.

Ülkemizin en genç kurumlarından biri olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu verdiği desteklerle kırsal dinamikleri harekete geçirerek kırsal kalkınma hamlesinde dönüşümün temel aktörü olmayı, ülkemizin ve gençlerimizin potansiyelini gerçekleştirmeyi istikrarlı bir şekilde sürdürmektedir.

Genç girişimcilerimiz tarafından gerçekleştirilen 4.572 projeye 2,1 milyar TL’lik destek sağlayarak 4,3 milyar TL’lik yatırıma öncülük ederek kalkınma hamlesiyle kırsala yeni bir bakış ve heyecan getiren TKDK; gençlerimizin gücünü üretime katarak kırsal kalkınmada gençlerimize büyük bir sorumluluk da vermektedir.

Gençlerimiz öncülüğünde Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için gece gündüz çalışan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu adına Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, bu milletin bütün şehitlerine Allah’tan rahmet diliyor, bugünümüzün enerjisi, yarınımızın teminatı gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
 

    Cimer